Skip to content

Suomalainen kuurupiilo.

January 27, 2010

Suomalainen nykykulttuuri on juurettomuutta. Väitän myös että melkoinen osa kansalaisistamme kärsii samoista ongelmista kuin minkä hyvänsä nujerretun ja modernin liepeille ahdetun alkuperäiskansan ihmiset. Alkoholi, työttömyys, paskaruoka ja masennus… Siihen vielä päälle nykyajan jo sinällään mukanaan tuoma yksinäisyys, ympäristötuho ja henkinen sekä sielullinen lobotomia.

Tottakai yleistän, mutta eikö olekin niin että ainoastaan jotain yleistä voi ´yleistää´?

Advertisements
2 Comments leave one →
 1. September 4, 2010 15:16

  Moro Miika!
  Kiitos kärkevästä ja älykkäästä plogista joka luo minuun elämänuskoa, että on muitakin jotka elävät elämäänsä vain mmuutamia tuhansia vuosia väärään aikaan ja jotka ovat löytäneet keinot selviytyä tässä ajassa.Onko sinulla vielä tallella tikari jonka annoin miekka treeneissä taannoin turussa?Olen se tyyppi joka sen teki.Täällä laitilassa on paljon kivikautisia asuin seutuja.Virallisesti löydettyjä ja sitten on paljon sellaista jota olen löytänyt ominpäin shamanistisessa tietoisuuden tilassa.Tietenkin jätän nämä paikat kertomatta yleisellä tasolla mutta on henkilöitä joille haluaisin niitä esitellä.Oman käsitykseni mukaan täälläpäin on ollut todella vahva kulttuuri joka sittemmin on totaalisesti tuhottu ja unohdettu. jos sinulla on aikaa ja mielen kiintoa olet lämpimästi tervetullut tukimusretkelle. Luonnollisesti tarjoan täys ylläpidon.

  Terveisin :Timo Heinonen

  • September 6, 2010 10:30

   Kiitos Timo kommentistasi! Hauska kuulla sinusta pitkästä aikaa! Tikari on tottakai tallella. 🙂 Olisi tosiaan mukavaa tulla vierailulle, joten ollaan yhteydessä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: